Skip to content

Робоча Дискусійна Група

Проект "Травма і дитинство"

Шановні колеги!

Триває проект «Травма і дитинство» за участю фахівців PACE IPA, які мають багаторічний досвід практичної роботи з дітьми та підлітками, що зазнали важкої психічної травми, а також роботи з працівниками, які надають психологічну допомогу постраждалим.

Робоча Дискусійна Група, організована в рамках проекту, зарекомендувала себе як потужний інструмент рефлексії взаємодій і стосунків з дітьми та підлітками, які виникають у фахівців під час виконання ними їх робочих завдань. Перша група під веденням Джанни Вільямс продовжує щотижневу роботу.

Наразі триває набір у другу Робочу Дискусійну Групу під веденням Моніки Карденаль і Карлоса Васкеза. Група почне роботу 13 вересня 2022 і буде працювати щотижнево по вівторках з 15:50 до 17:20 протягом вісьми тижнів.

Робоча Дискусійна Група має постійний склад з 10 учасників. До участі в групі запрошуються фахівці, які працюють з дітьми та підлітками (психологи, психотерапевти, педагоги, соціальні працівники, волонтери), а також ти, хто навчається та планує долучитися до такої роботи. 

Захід відбуватиметься у форматі Zoomконференції.

Участь у заході безкоштовна.

Тих, хто бажає увійти в склад нової Робочої Дискусійної Групи прохання заповнити реєстраційну форму:

https://forms.gle/oaysxjSzwp4FvtHPA

Я щиро дякую координатору проекту «Травма і дитинство» Тарасу Левіну, перекладачу Ілоні, технічній підтримці, завдяки цій команді такі зустрічі можливі.

Я щиро дякую Monica Cardenal та Carlos Vasques за підтримку, за можливість у колі відкрито ділитися почуттями, розповідати сни, чути думки колег, за можливість хоча б десь відчувати стабільність. Адже зустрічі проходили чітко за графіком у домовлений час.

Спокійний виважений приймаючий врівноважений супровід Monica Cardenal та Carlos Vasques додавав сил, віри в те, що з усім цим можна справитися, навіть тоді, коли контейнер здавався вже переповненим…

Можливість вільно задати питання на хвилюючу тему (а таких тем і питань було безліч), відкриті діалоги, зрозуміле обговорення незрозумілого – все це додавало впевненості, якою я також могла ділитися з тими, хто цього потребував.
Ми зустрічалися і, коли вила повітряна тривога, і коли не було світла, і коли учасників було набагато менше, ніж завжди. Та Monica Cardenal та Carlos Vasques чекали нас, тримали коло і думка про це підтримувала.

Я хотіла розповісти про важливість, цінність, необхідність наших зустрічей. Маю надію, мені це вдалося. Дякую!