Skip to content

"Клас групової медитації Геї Логан"

Міжнародний Інститут Вивчення Травми Вінницького державного педагогічного університета імені Михайла Коцюбинського 
у співпраці з
Асоціацією психотерапевтів і психоаналітиків України

Шановні колеги!

   Міжнародний Інститут Вивчення Травми Вінницького державного педагогічного університета імені Михайла Коцюбинського у співпраці з Асоціацією психотерапевтів і психоаналітиків України запрошує вас відвідувати Споглядально орієнтований тренінг травми та резильєнтності (Клас групової медитації Геї Логан) з 23 вересня 2024 р. щопонеділка.  Час проведення: 18.00-19.45.
 
Приєднатися до курсу можна за посиланням: https://zoom.us/j/5708513799
Участь безкоштовна.
 

Ведуча

  Гея Логан – виконавчий директор Міжнародного інституту вивчення травми, психоаналітик суспільства. Гея – психоаналітичний психотерапевт, клінічний консультант, супервізор і тренер, індивідуальний та груповий психотерапевт, сімейний психотерапевт. Гея член Американської асоціації групової психотерапії, випускниця Всесвітньої програми психічного здоров’я Гарвардського університету.
 
У 2022-2023 роках вона була клінічним директором Ініціативи Підтримай Україну (допомога українцям у період після російського повномасштабного вторгнення). Її доказовий протокол по роботі з травмою «Споглядально-орієнтований тренінг по роботі з травмою та резильєнтністю» був адаптований для використання в Лівані, Туреччині, Уганді, США та миротворчих місіях ООН на Близькому Сході та в Африці. На знак визнання клінічної досконалості, соціальної справедливості та міжнародної гуманітарної діяльності, Гея була лауреатом нагороди «Мудре лідерство» у 2019 році від свого регіонального Товариства групової психотерапії та лауреатом нагороди За соціальну відповідальність у 2015 році від Американської асоціації групової психотерапії.
 
З повагою,
                      Т. Левін.