Skip to content

"Набір нової супервізійної групи КШГА під веденням Т. Левіна"

КИЇВСЬКА ШКОЛА ГРУПОВОГО АНАЛІЗУ

Шановні колеги!

 Київська школа групового аналізу веде набір нової супервізійної групи. Початок роботи нової групи вересень-жовтень 2024 року.

Ведучий групи

 Тарас Левін,  лікар-психіатр , психоаналітичний психотерапевт, груповий аналітик, тренінг-аналітик і супервізор в освітній програмі АППУ з групового аналізу.

Формат і правила

  Група працюватиме онлайн. Сесія 90 хв проводитиметься один раз на два тижні по середах з 11:00 до 12:30 чи суботах з 10:00 до 11:30. Також, можливий варіант розкладу: один раз на місяць 2 сесії по 90 хв з перервою 15 хв по суботах з 10:00 до 13:15. Остаточний варіант розкладу узгоджується зі складом набраних учасників групи. 

Основні правила участі – стабільна, надійна, пунктуальна присутність на всіх сесіях і конфіденційність. 

Участь у групі передбачає представлення для обговорення випадків групової / індивідуальної психоаналітичної психотерапії з власної практики.

Кількість учасників групи – 5-6 осіб. 

Критерії набору

  1. Кандидати освітньої програми за методом “груповий аналіз” Секції групової психоаналітичної психотерапії АППУ, які здобули кваліфікаційний рівень не нижче кандидата 2 ступеню, ведуть психоаналітичну практику / налаштовують психоаналітичну практику / приступають до набору залікового випадку групової терапії.
  2. Фахівці, які мають завершену освіту з групового аналізу / психоаналітичної психотерапії, ведуть групову / індивідуальну психоаналітичну практику.
  3. Вступ до складу групи передбачає 1-2 попередніх співбесіди з ведучим групи

  Подати заявку на участь у супервізійній групі / отримати додаткову інформацію можна за

тел. 067-440-80-42 (Viber) або на адресу taraslevin@gmail.com

  Більш детальну інформацію про роботу Київської школи групового аналізу ви можете отримати на сайті: https://groupanalysis.com.ua/elementor-1393/education/ksga/

 З повагою,

   керівник КШГА, Тарас Левін.