Skip to content

"CLINICAL HYPNOSIS IN PSYCHOSOMATIC DISEASES"

Італійське наукове товариство клінічного гіпнозу в психотерапії та гуманістичній медицині у співпраці з ПВНЗ «Київський Медичний Університет» та Асоціацією Психотерапевтів та Психоаналітиків України

Шановні колеги!

Італійське наукове товариство клінічного гіпнозу в психотерапії та гуманістичній медицині у співпраці з ПВНЗ «Київський Медичний Університет» та Асоціацією Психотерапевтів та Психоаналітиків України проводить безкоштовний  вебінар на тему: «CLINICAL HYPNOSIS IN PSYCHOSOMATIC DISEASES”.

Спікер: Марія Паола Бруньолі, доктор медичних наук, спеціалізація: анестезія, інтенсивна терапія, терапія болю, паліативна допомога, доктор нейронаук, психології, психіатрії, координатор досліджень свідомості в Neurobioethics GdN, на кафедрі ЮНЕСКО з біоетики та прав людини, UPRA, Президент Італійського наукового товариства клінічного гіпнозу в психотерапії та гуманістичній медицини.
 
Мова вебінару: англійська.
 
Дата та час проведення: 25 травня 2024 року, о 16-00 за київським часом.
 
Вебінар буде проведено на платформі ZOOM. Посилання на зустріч буде надіслано на електронні адреси, вказані у реєстраційній формі, та опубліковане в групі «Clinical Hypnosis”  в WhatsApp 24 травня 2024 року.
 
Для участі у вебінарі необхідно зареєструватись за посиланням нижче та заповнити зазначену форму:

https://forms.gle/mUHzEvAfB23GFaa96

Додаткову інформацію можна отримати за адресою ivnyevbb@gmail.com 

З повагою,
                   голова Секції гіпносугестивної терапії АППУ Б.Б. Івнєв.