Skip to content

"Ігрова терапія онлайн: застосування травмаінформованого підходу під час підтримки дітей у горюванні"

Міжнародний Інститут Вивчення Травми Вінницького державного педагогічного університета імені Михайла Коцюбинського у співпраці з Асоціацією психотерапевтів і психоаналітиків України

Шановні колеги!

 запрошуємо на лекцію Брайян Кітінг, LPC. «Ігрова терапія онлайн: застосування травмаінформованого підходу під час підтримки дітей у горюванні» із серії «Лекції світил».

25 травня 2024 р.

Час проведення: 18.00-19.45. 

Приєднатися до лекції можна за посиланням

Участь безкоштовна.

   Ця презентація фокусується на унікальних перевагах та викликах проведення ігрової терапії онлайн. Використовуючи теорії, пов’язані з дитиноцентрованою ігровою терапією, синергетичною ігровою терапією та EMDR, учасники дізнаються, як адаптувати директивні та недирективні втручання в ігровій терапії за допомогою такого відеоформату, як Zoom. Особливу увагу буде приділено підтримці дітей, які переживають втрату чи втрати та/або зазнали впливу травми.

   Брайан Кітінг LPC (Колорадо, США) є сертифікованим синергетичним ігровим терапевтом та сертифікованим груповим психотерапевтом, який надає індивідуальні консультації та групову підтримку дітям, підліткам та дорослим. З моменту перенесення своєї практики в онлайн, Брайан створив нішу спеціалізації з надання телеігрової терапії та є автором нещодавно опублікованої книги «Досягнення в онлайн-терапії: Виникнення нової парадигми» під редакцією Хаїма Вайнберга, Арнона Рольніка та Адама Лейтона. Брайан виступав з доповідями на теми горя, дитячої втрати та терапевтичного використання відеогри Minecraft для різних організацій як особисто, так і онлайн.

З повагою,

                   Т. Левін.