Skip to content

З Днем науки в Україні!

Шановні колеги!

Президія громадської організації «Асоціація психотерапевтів і психоаналітиків України» щиро вітає з Днем науки в Україні! Сьогодні Україна переживає непрості часи збройної агресії рф, проте має достатній потенціал для розвитку науки за пріоритетними напрямами, й українські вчені вже третій рік поспіль міцно тримають науковий фронт.

Діяльність вчених та науковців є ознакою розвитку особистості, а інтелект, наукові досягнення та відкриття виступають основним рушієм розвитку будь-якого суспільства.

Висловлюємо слова великої подяки за Вашу, високоповажні науковці, наполегливу працю, високий професіоналізм, відданість науці і тій справі, яку робите. Лише спираючись на реальні наукові здобутки, можна побудувати конкурентоспроможну економіку, здатну забезпечувати сталий розвиток та єдність суспільства та його прогрес.

Бажаємо Вам, вельмишановні колеги, міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку, життєвих гараздів, сил і наснаги, подальших професійних здобутків, нових цікавих відкриттів на користь нашої Батьківщини!
Слава Україні!