Skip to content

"За часів потрясінь - для кого і для чого груповий аналіз і куди ми йдемо в груповому аналітичному тренінгу?"

Шановні колеги,

  26 – 28 квітня 2024 року в Аархусі, Данія відбудуться чергові Навчальні Дні EGATIN (Європейська мережа груп-аналітичних тренінгових інституцій) під загальною назвою “За часів потрясінь – для кого і для чого груповий аналіз і куди ми йдемо в груповому аналітичному тренінгу?”.

  Конференція проходитиме в очному форматі. Онлайн участь обмежена переглядом стрімінгу пленарних доповідей. Реєстрація на Навчальні Дні вже відкрита. Більш детальну інформацію Ви зможете знайти на сайті EGATIN https://egatin.net/study-days/next-study-days або у програмі заходу у додатку до цього листа.
Рання реєстрація з можливістю взяти участь у заході за зниженою вартістю триватиме до 1 лютого.
Для кандидатів освітньої програми з групового аналізу організацій-членів EGATIN (у тому числі кандидатів освітньої програми АППУ) передбачено знижку на участь в Учбових Днях.

  Також, у кандидатів освітньої програми з групового аналізу організацій-членів EGATIN є можливість отримання стипендій для безкоштовної участі у заході. Тим, хто зацікавлений в отриманні стипендії, прохання заповнити англійською мовою бланк заявки (у додатку) і надіслати його на адресу правління EGATIN – committee@egatin.net з копією АППУ – appu.ua…@gmail.com Кількість стипендій, що надаються EGATIN обмежена.

 Офіційна мова конференції – англійська.