Skip to content

Звітна конференція АППУ 2023

Шановні члени АППУ,

23 грудня 2023 з 10:00 до 14:00 в онлайн-форматі відбудеться Звітна конференціяАсоціації психотерапевтів і психоаналітиків України. 

Участь членів АППУ є обов’язковою та безкоштовною.

На цьому заході Ви зможете ознайомитись зі звітами посадових осіб Асоціації за проведену діяльність у 2023 році (члени президії, відповідальні за окремі напрямки діяльності члени апарату президії , члени координаційної ради, голови секцій, голова контрольно-ревізійної комісії, голова етичної комісії, голова комітету з міжнародних зв’язків), дізнатись про фінансовий стан і діяльність Асоціації, отримати інформацію про план роботи АППУ на 2024 рік. Також Ви візьмете участь у голосуванні внесення до реєстру нових обраних членів АППУ та обранні нового логотипу АППУ, матиме можливість поставити Ваші запитання і внести пропозиції щодо роботи Асоціації. Нам важливі Ваш зворотній зв’язок і Ваша активна участь в організаційній роботі АППУ! 

Для реєстрації на Звітну конференцію перейдіть за посиланням:   

https://forms.gle/7TNmZwdjTKQGfipg6

В АППУ ведеться поточне оновлення реєстру членів Асоціації. Дані, які Ви внесете в онлайн-реєстраційну форму будуть використані для оновлення і підтримання Вашої  контактної інформації в актуальному стані. 

Порядок денний Звітної конференції Ви знайдете у вкладені до цього листа.

Також, нагадую Вам про необхідність своєчасної сплати щорічних членських внесків. Реквізити для сплати Ви знайдете на сайті АППУ за посиланням 

https://appu.in.ua/?page_id=171 

Активне посилання на Zoom-конференцію вам буде надіслано окремим листом за день до події.

За додатковою інформацією Ви можете звернутись на адресу appu.ua.contact@gmail.com 

З повагою,

перший віце-президент з організаційних питань АППУ Т. Левін.