Skip to content

Клас групової медитації Геї Логан

Міжнародний Інститут Вивчення Травми 

Шановні колеги,

Асоціація психотерапевтів і психоаналітиків України та Міжнародний інститут вивчення травми запрошують Вас відвідати Клас групової медитації Геї Логан. Заплановано 14 занять, що проходитимуть щопонеділка починаючи з 16 жовтня 2023 року. 

Посилання для реєстрації 

 

Гея Логан є клінічним директором Міжнародного центру психічного здоров’я та прав людини. Понад сорок років вона застосовує сучасну психоаналітичну психотерапію в індивідуальних консультаціях, роботі з парами і групами, а також проводить клінічні консультації та супервізії. Вона є сертифікованим груповим психотерапевтом, членом Американської асоціації групової психотерапії та випускницею Глобальної програми психічного здоров’я Гарвардського університету з травми біженців.

Її доказовий протокол роботи з травмою, Тренінг травми і резильєнтності, оснований на спогляданні, був адаптований для використання в миротворчих місіях ООН на Близькому Сході, в Лівані, Туреччині, Африці, США та Україні. На знак визнання клінічної досконалості та гуманітарної діяльності Гея отримала нагороду Стратегічно Мислячого Лідера від її місцевої Асоціації групової терапії та Нагороду соціальної відповідальності від Американської асоціації групової психотерапії. 

З повагою,

                   Т. Левін.

Gaea Logan