Skip to content

Освітня програма

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА З КЛІНІЧНОГО ГІПНОЗУ

Шановні колеги!

запрошуємо вас взяти участь в освітній програмі з клінічного гіпнозу, яку запроваджує Секція гіпносугестивної терапії АППУ (організаційний член ESH) та ПВНЗ “Київський медичний університет” у співпраці з Італійським науковим товариством клінічного гіпнозу в психотерапії та гуманістичній медицині (SIPMU є членом Європейського товариства гіпнозу в медицині та психотерапії (ESH) і визнано ESH як Тренінгове товариство з клінічного гіпнозу) www.sipmu.org

Курс безкоштовний.

Мова викладання – англійська.

НАУКОВА ПРОГРАМА

Навчальний курс із клінічного гіпнозу складається із серії 10 +1 структурованих онлайн-навчальних модулів: 5 днів онлайн-навчання будуть у 2022 році, а 5+1 – у 2023 році.

Перший навчальний день: 24 вересня, з 14-00 до 18-30 за київським часом (4 години 30 хвилин)

Навчальний курс призначений для вивчення теорії клінічного гіпнозу і, що більш важливо, надання учасникам вебінарів реальних практичних навичок клінічного гіпнозу.

Тривалість курсу — один рік. Прийняти участь у навчальній програмі можуть:

✔️студенти випускного курсу спеціальності “Медицина”;

✔️випускники – психологи, медичні психологи;

✔️лікарі – психіатри, а також психотерапевти, стоматологи, анестезіологи та інші спеціалісти галузі знань “Охорона здоров’я”, зацікавлені у вивченні клінічного гіпнозу.

Учасники навчальної програми отримають:

▪️pdf-копії презентацій;

▪️наукові статті та книги за тематикою навчального модулю;

▪️PDF-матеріали, які будуть використані для подальшого вивчення розглянутих тем і для написання короткої підсумкової роботи, яка слугуватиме випускним іспитом (який відбудеться під час зустрічі № 11)

Навчальний курс складається з 50 годин згідно з рекомендаціями Європейського товариства гіпнозу і охоплює всі навчальні теми, запропоновані ESH для базового курсу клінічного гіпнозу. Частина навчання гіпнозу проходитиме у вигляді 10-и онлайн теоретико-практичних занять, а частина навчання – самостійна робота (вивчення книг та наукових статей у форматі pdf, які будуть надіслані викладачем).

Викладач/тренер: доктор медицини Марія Паола Бруньолі (Paola Brugnoli), доктор філософії з неврології, психології та психіатрії, визнаний ESH тренер з клінічного гіпнозу.

Спеціалізації: анестезія, інтенсивна терапія, терапія болю, паліативна допомога, нейробіоетика, гіпнотерапія;

Координатор міжнародної, міждисциплінарної та міжрелігійної дослідницької групи з вивчення свідомості на кафедрі нейробіоетики GdN кафедри ЮНЕСКО з біоетики та прав людини, Папський Атенеум Регіни Апостолорум, Рим, Італія;

Почесний член Міжнародного товариства нейробіоетики;

Голова Етичного комітету ISH (Міжнародного товариства гіпнозу);

Директор Комітету з етики та Ради директорів Італійського наукового товариства Клінічний гіпноз у психотерапії та гуманістичній медицині

❗️Для попереднього запису на навчальну програму просимо заповнити форму за посиланням до 10 вересня 2022 року:

https://forms.gle/pFGFC5s8kSy98DNB6❗️

Кількість місць – обмежена.

Після проведеного конкурсного відбору учасники навчальної програми отримають посилання для участі у вебінарах та розклад занять.

Якщо виникнуть додаткові запитання, звертайтесь до професора Бориса Івнєва:

📧електронна адреса: ivnyevbb@gmail.com

📲Номер телефону (Whats App): +380503269860