Skip to content

Вебінар

Серія вебінарів «CARE FOR THE CAREGIVERS»

Київський медичний університет та Секція гіпносугестивної терапії АППУ провели серію вебінарів з гіпнозу для клініцистів «CARE FOR THE CAREGIVERS».

Вебінар з використання гіпнозу для клініцистів, які лікують постраждалих від війни «CARE FOR THE CAREGIVERS» є ініціативою Міжнародного товариства гіпнозу (ISH), Європейського товариства гіпнозу (ESH), Національного інституту педіатрії по використанню гіпнозу (NPHTI) та мультинаціональної команди фахівців з лікування посттравматичних стресових розладів (ПТСР) з використанням клінічного гіпнозу.

Метою цієї серії вебінарів (загалом тривалістю два місяці) було навчити українських спеціалістів основним навичкам клінічного гіпнозу для використання в клінічній практиці.

 

Тренери:

Джулі Лінден (USA), PhD, доктор медицини, клінічний психолог, віце- президент Міжнародного товариства гіпнозу. Спеціаліст з лікування ПТСР.

Ран Д. Анбар (USA), доктор медицини, дитячий пульмонолог, який є засновником Centre Point Medicine, практикуючий спеціаліст по використанню гіпнозу у дітей.

Карла Франкенхейс (Netherlands), гіпнотерапевт з Амстердаму, яка спеціалізується на застосуванні медичного гіпнозу в роботі з дітьми та дорослими.

Карл Хеттінг (Australia), клінічний психолог, який спеціалізується на лікуванні ПТСР. Він є членом правління ISH, співголовою Комітету з кризових ситуацій ISH, президентом Ego State Therapy International, президентом-засновником Австралійського інституту клінічного гіпнозу та психотерапії (AICHP) і директором Еріксонівського інституту Сіднея.

Леора Каттнер (Canada), доктор медицини, професор педіатрії дитячої лікарні Британської Колумбії, Ванкуверу та Університету Британської Колумбії. Спеціаліст з лікування гострого та хронічного болю.

Ліза Ломбард (USA), доктор медицини, клінічний психолог, доцент Школи медицини Північно-Західного університету, президент ради директорів Національного педіатричного інституту (США) та членом ради представників відділу клінічного гіпнозу Американської психологічної асоціації.

Роберт Стаффін (USA), клінічний психолог, консультант Американського товариства клінічного гіпнозу, президент Товариства клінічного гіпнозу Нью-Джерсі.

Учасниками даного вебінару стали 20 українських спеціалістів (психологів, психіатрів та психотерапевтів), які займаються лікуванням пацієнтів із посттравматичним стресовим розладом.

Це була дуже цікава та корисна освітня програма з навчання гіпнотерапії як складової комплексної психотерапії.