Skip to content

Лекція

«Використання спостереження за немовлятами в клінічній практиці»

Польське товариство психоаналітичної психотерапії — секція дитячої та підліткової психотерапії відправила для учасників української секції дитячого підліткового психотерапії АППУ особисте запрошення для участі у відкритій лекції що відбудеться 13-го травня 2022 року  «Використання спостереження за немовлятами в клінічній практиці».  Лектор: Effie Layiou-Lignos

Мова лекції: Англійська

Участь у лекції тільки для участників з України безкоштовна.

Для реєстрації необхідно відправити листа електронною поштою на:

info@ptpp.pl

Будь ласка, не забудьте написати своє ім’я, прізвище та що ви – український гість.

Заявки приймаються до кінця середи, 11 травня.

Посилання на подію та англомовну версію презентації буде надіслано за кілька днів до лекції.

Приєднуючись до лекції, просимо підписати своє ім’я та прізвище для комфорту та безпеки.

Effie Layiou-Lignos MPsychPsych

Президент Грецької асоціації дитячої та підліткової психоаналітичної психотерапії. Член ACP (Великобританія) та Тавістокського товариства психотерапевтів. Дитячий, підлітковий та батьківсько-дитячий психотерапевт.

Навчалась та працювала у клініці Тавісток (1976-1990). Після повернення до Греції працювала клінічним керівником у дитячій психіатричній клініці медичної школи Афінського університету, дитячій лікарні «Агія Софія», де впровадила модель короткого терапевтичного втручання Тавістока для сімей з дітьми 0-5 років. Викладала і керувала у Греції та за кордоном. Впровадила метод спостереження за немовлятами та його застосування в аспірантурі в Афінському університеті.

Польське товариство психоаналітичної психотерапії — секція дитячої та підліткової психотерапії  вирішила передати всі кошти що будуть отримані від проведення відкритої лекції що відбудеться 13-го травня 2022 року  «Використання спостереження за немовлятами в клінічній практиці» у якості благодійної допомоги для потреб та розвитку секції дитячого підліткового психотерапії АППУ.